пггггггггггггг

петък, 1 юни 2012 г.

За съществуванието !.. (Дейммм)

Човек без никой да го пита се пръква на този свят. Вместо любезно някой да те попита "Г-не/г-жо бихте ли искали да се родите и да поживеете малко на земното кълбо" направо биваш нахално издърпан от ръцете на някой акушер- гинеколог. И защо бебета плачели?!Еми ще плачат много ясно..
После, отново без никой да те пита за мнението ти, биваш кръстен на някоя баба, дядо или пък на Бекъм. На всичкото от горе имаш цяла рота от роднини, които отново ти идват по подразбиране.. След това независимо от желанието ти започваш училище. Я се оформиш като човек, я като олигофрен- Божа работа. Е до някъде и самият индивид има заслуги за това, но най- голямата роля за крайното ментално, душевно и личностно образувание в което държавата ще вижда данъкоплатец, а не човек е именно влиянието на default-ските хора (в това число вече се числят и преподавателите).
И тъкмо да започне да ти харесва то'а живот (първа целувка, първа любов, първо напиване...), и откриваш, че единственото сигурно нещо в твоето съществуване е дупката за гроб и дървената кутия, която ще е преграда (само за известно време) от гадинките докато си лежиш там... Викаш си "Майната му ... Дай да направя едно дете, че като умира да има някой да яде жито. Напиваш се. Секс.. И хоп биваш родител...
Живота е кулильо (т.е. колело)..  Така, че хора помнете, че и вие сте по подразбиране в нечий живот!

Няма коментари:

Публикуване на коментар